Ens trobaràs a:

Av. Santa Coloma, 35 17800 Olot (Girona)

Telèfon:

Fix: +34 972 265 758 | Mòbil: +34 636 512 908

Empresa

Dissenys que fan vendre!

image_1Gelis és una agència gràfica fundada el 1988.

Durant tres dècades hem acumulat experiència i hem desenvolupat nombrosos treballs d'Imatge corporativa, Packaging, Publicitat, Esdeveniments, Stands, Fotografia, Web, Publicitari...
El nostre objectiu és ajudar a les empreses a vendre els seus productes i aconseguir els seus objectius empresarials. La nostra experiència ens permet conèixer els mercats i proposar solucions adients a cada cas i així fer rendible la inversió del client.
El millor actiu de GELIS AGÈNCIA GRÀFICA és l'experiència d'un equip format per professionals qualificats.

CONTACTEU-NOS, PARLEM, ENS ENTENDREM DE SEGUIDA!

comercial@gelis.cat

Objectius

A
ORDRE CORPORATIU

Millorar la venda, identificar la simbologia pròpia de cada un, comercialitzar i donar difusió als seus projectes.

B
MARQUÈTING ESTRATÈGIC

Crear diferenciació.

C
PUBLICITAR I FIXAR LA COMUNICACIÓ

Comunicar els nostres productes, aconseguir que hom ens identifiqui i ens recordi.

Professionalitat en totes les fases dels projectes

Serveis

1
Consultoria

Diagnòstic d'identitat corporativa. Estratègia a seguir de llançament de producte.

2
Màrqueting

Estudis de mercat. Preses de decisions orientades. Gestió i informació dels mercats. Fixament d'objectius estratègics. Plans de comunicació.

3
Publicitat

Conceptualització. Anàlisi de l'element a comunicar. Estratègia de llançament. Estudi d'idoneïtat. Contractació de mitjans. Control i direcció de campanya.

4
Comunicació

Notes de premsa. Rodes de premsa. Generació de notícies relacionals.

5
Naming

Anàlisi i definició d'orientació. Proposta de noms en funció d'una direcció concreta. Text creatiu per a catàleg. Text "copy" per a comunicació directa.

6
Identitat Corporativa

Formulació de l'estratègia. Conceptualització. Desenvolupament de la imatge corporativa aplicada a documents comunicatius. Execució d'originals. Proves de control i guia d'impressió. Gestió de la producció. Realització de manuals d'identitat.

7
Fotografia i Il·lustració

Conceptualització. Direcció d'art de la fotografia. Direcció d'art de les il·lustracions. "Atrezzo" i estilisme. Retoc i fotomuntatge.

8
Packaging

Modificació i/o correcció del "briefing" (encàrrec del client). Investigació: tendències, consumidor, competència. Presentació de maquetes. Desenvolupament i creació d'originals reals. Proves de control i guia d'impressió. Gestió de la producció. Realització de manuals d'identitat.

9
Web

Conceptualització. Desenvolupament de la imatge corporativa aplicada a documents per al medi virtual. Manteniment de web.

10
Senyalètica

Concepte adaptat a superfícies tridimensionals. Adaptació de la imatge corporativa a cada superfície. Tria de materials. Visualització. Gestió de la producció.

11
Presentacions Multimèdia

Conceptualització. Desenvolupament de l'imatge corporativa aplicada a documents per al medi virtual. Adaptació als diferents mercats.

12
Stands

Conceptualització. Modificació i/o correcció del "briefing" (encàrrec del client). Desenvolupament de la imatge corporativa aplicada a espais efímers. Presentació de maquetes. Execució de plànols. Control, direcció i gestió constructiva.